Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ


ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Ο Σύλογος Γονέων και Κηδεμόνων εύχεται σε όλους, παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους του γονείς που την περσινή χρονιά στήριξαν τις δραστηριότητες που διοργάνωσε. Φέτος, κατά γενική ομολογία ξεκινά μια δύσκολη σχολική χρονιά με ελλείψεις σε βιβλία, και κενά εκπαιδευτικών. Η ίδια η υπουργός παιδείας ανέφερε ότι πρόκειται για τη δυσκολότερη χρονιά της μεταπολίτευσης. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει, ως Σύλλογος, να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες, να κινητοποιηθούμε, και, σε συνεργασία με τους δασκάλους και τη διεύθυνση να διασφαλίσουμε την ποιότητα της παρεχόμενης στα παιδιά μας εκπαίδευσης. Αυτή η ποιοτική εκπαίδευση θα πρέπει να είναι για όλους μας το ζητούμενο παρά τις δυσκολίες. Γιατί όπως λέει ο ποιητής αρχή παιδείας, είναι το «να πετάμε, έστω και με σπασμένα φτερά».

Θα είμαστε δίπλα στις προσπάθειες που είμαστε σίγουροι πως θα καταβάλλει ο Σύλλογος Διδασκόντων για την υπέρβαση των δυσκολιών. Φαίνεται ότι έχουμε δίπλα μας το Δήμο Παλλήνης, αφού, έως τώρα, έχει ανταποκριθεί θετικά στα διάφορα αιτήματά μας και ελπίζουμε πως θα συνεχίσει να μας στηρίζει.

Η ενεργός παρουσία των γονέων ελπίζουμε πως θα συνεχιστεί και αυτή τη χρονιά. Φέτος ξεκινάμε με τη διοργάνωση αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά στο χώρο του σχολείου. Θα ενημερωθείτε γι' αυτές τις δραστηριότητες την επόμενη εβδομάδα με επιστολή η οποία θα σας σταλεί.
 
Καλωσορίζουμε τα πρωτάκια που ξεκινούν σήμερα ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χώρο της γνώσης, ένα ταξίδι που θα κρατήσει για χρόνια και θα έχει δύσκολες αλλά κυρίως συναρπαστικές στιγμές. Ένα ταξίδι, κοπιαστικό αλλά και ωφέλιμο.
Μαζί με τα παιδιά καλωσορίζουμε και τους γονείς τους που είναι τα νέα μέλη του Συλλόγου
Επίσης, χαιρετίζουμε τα παιδιά της περσινής έκτης που έφυγαν από το σχολείο ακολουθώντας νέους, μεγαλύτερους δρόμους εκπαίδευσης.

Τέλος, καλωσορίζουμε τη νέα Διευθύντρια του σχολείου και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου