Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Η κοπή της πίτας του Συλλόγου


Την Κυριακή 12/2 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου μας με τη συμμετοχή περίπου 40 μελών. Στην εκδήλωση είχαν προσκληθεί η αρμόδια Αντιδήμαρχος Παλλήνης κ. Κουνενάκη και η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παπανικολάου η οποία και παρέστη.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης έγιναν
  • ιστορική αναδρομή στην περίοδο από την ίδρυση του Δημοτικού Σχολείου Λεονταρίου Κάντζας έως σήμερα
  • περιγραφή των σημαντικότερων από τα προβλήματα που κωλύουν την απρόσκοπτη λειτουργία του Σχολείου
  • απονομή τιμητικής πλακέτας στον πρώτο Διευθυντή του 3ου Δ. Σ. Παλλήνης (1975-1988) κ. Ευγένιο Νικολόπουλο πρώην Αντιδήμαρχο Παλλήνης και Πρόεδρο του ΦΕΣ «η Κάντζα», για το κοινωνικό και εκπαιδευτικό του έργο
Στο χαιρετισμό που απηύθυνε η κ. Παπανικολάου αναφέρθηκε στη σωρεία των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα διδακτήρια της Παλλήνης σε σχέση με τα αντίστοιχα του Γέρακα και στη βούληση της νέας Δημοτικής αρχής για αντιμετώπισή τους. Παράλληλα συνέδεσε την επίλυση των μακροπρόθεσμων προβλημάτων (ανέγερση νέου διδακτηρίου) με τη βούληση των κατοίκων της περιοχής μας να απογραφούν ως μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Παλλήνης δεδομένου ότι οι οικονομικές παροχές της Πολιτείας κατανέμονται στους Δήμους σύμφωνα με τους εγγεγραμμένους κατοίκους. Είναι αξιοσημείωτο ότι σήμερα οι ανάγκες των 40.000 κατοίκων του νέου Δήμου Παλλήνης καλύπτονται από έσοδα που αποφέρουν ....... οι μόλις 16.000 εγγεγραμμένοι !!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου